WordPress Webhotel

Med et webhotel til WordPress er du hurtigt i gang med at lave en professionel hjemmeside. Hvad enten du er i gang med at starte en blog, skal bruge en hjemmeside til din lokale sportsklub eller til din virksomhed. Klik på en af nedenstående links for at se flere informationer omkring dit næste webhotel.

WordPress er et af verdens aller største CMS. Det er et af de mest populære værktøjer til at arbejde med hjemmesider.

Webhotel til en wordpress til blog

WordPress er oprindeligt designet til at være en platform for blogging. Der er ikke forskel i et webhotel om det er til en hjemmeside eller til en blog. Webhotellet skal blot kunne understøtte en WordPress installation. Det kan de fleste webhoteller.  Med en blog i WordPress kan du hurtigt komme ud over kanten med dit budskab.

Hvad enten du har en lille blog for dig selv og vennerne eller du driver en kommerciel blog for en virksomhed. Den rigtige hosting er typisk det fundament der skal til for at starte en god blog.

Webhotel til en WordPress hjemmeside

Webhotellet til en WordPress blog er typisk det samme som det webhotel man bruger til en almindelig WordPress blog. Det er samme type hosting som til alle de andre. Det eneste der måske adskiller det er at man sikrer sig med bedre backups og måske mere plads på harddisken, hvis man har mange billeder eller videoer man skal hoste.

Et WordPress webhotel kommer i mange forskellige størrelser. Fælles for dem alle er at de understøtter både PHP og MySQL, da det er de teknologier som skal til for at kunne køre en WordPress installation.