Umbraco Webhotel

At finde det rigtige webhotel til Umbraco er vigtigt, og noget som vil påvirke din hjemmeside, hvis ikke dette er helt på plads. Det anbefales at man kontakter en professionel Umbraco udvikler for at have disse med på råd til at vælge den bedste løsning. Her på siden kan du se nogle af de hosting udbydere som tilbyder hosting af en Umbraco hjemmeside.

You haven't connected an Adservice account on the settings page - please connect your Adservice account and try again.

Klik ind på ovenstående for at se hvilken type hosting de enkelte udbydere kan tilbyde. Hvis du er i tvivl omkring hvilken der passer til din professionelle hjemmeside, så anbefaler vi at du enten kontakter et webbureau eller selve hosting leverandøren.

Hvilken database til Umbraco?

Når man skal vælge database til sin Umbraco løsning har man overordnet set 3 valgmuligheder. Den første er at køre på en fildatabase, det er udgangspunktet i en Umbraco installation og den vil virke i langt den største del af de mindre websites der udvikles. Hvis du har en professionel hjemmeside, med meget indhold og meget trafik, kan det anbefales at gå væk fra en fil-baseret database til en serverbaseret database.

Umbraco understøtter også både MySQL og Microsoft SQL Server (MSSQL). Hvis du ingen erfaring har med nogle af disse platforme anbefales det at man bruger MSSQL til at sine data. Det skyldes den observation at Umbraco er baseret på Microsoft teknologi og derfor spiller særdeles godt sammen med en Microsoft database. MSSQL databasen koster typisk en smule hver måned, men de penge er hurtigt sparet i begrænsningerne på en filbaseret database. Dette er specielt hvis du har en professionel hjemmeside.

Hvis din virksomhed i forvejen bruger Microsoft produkter findes der med sikkerhed nogen i relation til virksomheden som kan hjælpe med at håndtere disse data.

Flytning af Umbraco webhotel

Nogle gange er man interesseret i at flytte til en anden leverandør af webhoteller. Vi anbefaler at du her tager fat i et professionelt webbureau som fx. www.greenweb.dk eller klikker ind her i toppen af siden for at se de forskellige leverandører.

Ofte er det sådan at man relativt nemt kan skifte sit webhotel til en anden leverandør. Det, det handler om er at få flyttet filerne og databasen i Umbraco uden at man har nedetid på sin hjemmeside. Det vil sige at man skal holde to sider kørende på samme tid, den nye hosting / webhotel kører så den kopierede version af hjemmesiden og når man er tilfreds med siden og har det hele testet af, så kan man i ro og mag flytte DNS til at pege på det nye webhotel. På den måde kan man undgå at have for meget nedetid på sin hjemmeside.

De problemer man ofte støder ind i når man skal skifte webhotel er med sin email. Det kan du læse meget mere om her.

Umbraco udvikling

Noget af det man skal huske på, når man skal have en ny hjemmeside i Umbraco er at der er en stor forskel på at hoste en hjemmeside og så at udvikle en hjemmeside. Selve udviklingen er noget for en professionel udvikler (se toppen her på siden for link til profesionelle udviklere), mens selve driften eller webhotellet er noget som et hostingfirma tager sig af.

Nogle udviklere tilbyder en fuld løsning, hvor det hele købes hos et enkelt firma. Det er en stor fordel at benytte virksomheder som denne, da man således kun har eet sted man skal kontakte. Det er også svært for en selv at tage stilling til om det er noget med hosting / webhotellet til Umbraco den er gal med, eller om det er i selve Umbraco systemet.

Hosting krav til Umbraco

De fleste moderne webhoteller kan understøtte Umbraco, det eneste man skal sikre sig er at det er et ASP.NET Webhotel dette er selve den underliggende teknologi som de forskellige systemet skal køre på. Et moderne ASP.NET webhotel kan helt sikkert køre Umbraco.