PHP Webhotel

Denne side viser De forskellige leverandører af Webhoteller, som understøtter PHP. Skal man eksempelvis lave sin hjemmeside i WordPress skal man have et PHP Webhotel.

You haven't connected an Adservice account on the settings page - please connect your Adservice account and try again.

Til Private

Tabellen nedenfor tager udgangspunkt i en middel løsning med de muligheder den giver. Der er lagt vægt på ting som giver værdi til en almindelig erhvervsdrivende med almindelige behov, større virksomheder kan have individuellle krav som den enkelte leverandør kan assistere med, dette er dog ikke så generelt at det er med i denne oversigt. Jeg har taget de vigtigste elementer med, som også er beskrevet under afsnittet omkring valg af Webhotel for virksomheder. For yderligere information omkring hvad de enkelte leverandører tilbyder, klik da på knappen nederst.

Til Erhverv

Tabellen nedenfor tager udgangspunkt i den mindste løsning man kan købe de forskellige steder. Jeg har taget de vigtigste elementer med, som også er beskrevet under afsnittet omkring valg af Webhotel for private. For yderligere information omkring hvad de enkelte leverandører tilbyder, klik da på knappen nederst.